UseNeXT

UseNeXT 4.81

Download bijna alles via Usenet

VOOR

  • Geen advertenties
  • Supersnelle downloads

TEGEN

  • Absoluut ongeschikt voor minderjarigen
  • Downloadlimiet van 1 gigabyte

Uitmuntend
8

UseNeXT biedt toegang tot een ongekend uitgebreid netwerk met alle denkbare bestanden en discussiegroepen. Dit web heet Usenet en is één van de oudere vormen van digitale bestandsuitwisseling. Inmiddels is dit netwerk zo groot, dat je er zonder speciale navigatiesoftware als het gratis UseNeXT verdwaald zou raken.

De hoofdfunctie van UseNeXT is het op georganiseerde wijze presenteren van de inhoud van Usenet. Zo laat de zoekfunctie je doelgericht informatie of bestanden vinden, terwijl je ook op je gemakkie verschillende inhoudscategorieën kunt doorbladeren. Gevonden bestanden download je razendsnel en wachtrijen zijn bij UseNeXT niet aan de orde.

UseneXT brengt haar verschillende handelingen, zoals zoeken, downloaden en bekijken, onder in tabs. Verder bevat 't programma flink wat instellingen voor het downloaden maar ook voor de aanwezige chatfunctie.

Usenet is een digitaal niemandsland, waar veel van de aanwezige inhoud niet bestemd is voor kinderogen. Hoewel UseneXT een aantal filters bevat, kom je toch al snel pornografisch materiaal tegen. Een ander nadeel van de applicatie is de downloadlimiet tijdens de proefperiode.

UseNeXT fungeert als browser voor een netwerk, dat overladen is met multimediamateriaal en tekstbestanden. Deze software loodst je op slimme wijze door het Usenet web, zodat je doelgericht op zoek gaat.

Meeste downloads File Sharing & Peer to Peer voor mac

Meer
UseNeXT

Download

UseNeXT 4.81

Beoordelingen about UseNeXT